السبت، 6 سبتمبر، 2014

بوريك في الفرن رائع




بسم الله الرحمن الرحيم
مرحبا بااخواتي الغاليات
 بوريك في الفرن 
وبما انه مش قلي وفي الفرن 
عجب كل العيله
جربته وجرباته بنتي ايضا
هيا الى البوريك








وهذا شكلها


المقادير:

كوبين دقيق ومايخلطهم ماء
ملح ملعقة زيت
ويكون الخليط رقيق اقل من خليط الكيك
ويترك يرتاح ربع ساعه
واشتغلي فيه

بعد ماتخلطي المقادير



جاي مع الماكينه اناء مسطح صبي فيه الخليط


واقلبي الماكينه طبعها ساخنه

وغمسيها في الاناء


وارفعيها بسرعه

وهاهي البوريكه تنضخ

ولا ترفعيها من على الماكينه الا اذا ارتفعت من الجوانب لوحدها


هكذا كملنا







طبعا عملنا البوريك


وحضرت الحشو


وضعت الحبنه

ثم الحشو


صو الجبنه المبشوره



وقفلت البوريكه هكذا












0 التعليقات:

إرسال تعليق